4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola VÉCSEY KÁROLY TAGINTÉZMÉNYE

Kattintson ide, ha be szeretne lépni az e-ellenőrzőbe!

Kattintson ide, ha a beiskolázási programjainkra, tudnivalókra kíváncsi!

Támogassa alapítványunkat! Vécsey Károly Alapítvány: 11744003-20130082-00000000

Nyilatkozzon az adó 1%-áról!

Kedvezményezett neve: Vécsey Károly Alapítvány. Adószám: 18797703-1-15.

 

Kedves Gyerekek, Szülők!

Jó tudni, hogy a mobilszolgáltatók a koronavírus helyzetre való tekintettel extra adatmennyiségeket ajánlottak fel. Segítség képpen idelinkeljük az egyes szolgáltatók tájékoztatóit!

Kedves Szülők!

Indokolt esetben a Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola iskolapszichológusa FODORNÉ KALÁN EDINA áll rendelkezésükre telefonon MINDEN PÉNTEKEN 8-16 ÓRA KÖZÖTT, a 06-70/363-0040- es telefonszámon, aki válaszol a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre elküldött levelekre is.

Kérem az iskolapszichológust csak indokolt esetben keressék, figyelembe véve a kliensfogadási idejét!

Kedves Gyerekek, Tisztelt Szülők!

Az iskola hivatalos honlapján a rendkívüli helyzetre vaó tekintettel létrehoztunk egy "Tantermen kívüli oktatás" menüpontot, melybe hazsnos információkat gyűjtöttünk össze az alábbiak szerint:

Tájékoztatás!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy 2020.03.23-tól munkanapokon 08.00-17.00 óra között, indokolt esetben biztosítjuk a tanulók napközbeni kiscsoportos felügyeletét.

Ennek helye: Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola,

4400 Nyíregyháza, Virág utca 65.

Jelentkezés előző napon e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Tájékoztatás

Tisztelt Szülő / Gondviselő!

Amint az ismert, a Kormány 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletével veszélyhelyzetet kihirdetéséről döntött Magyarországon, a Kormány 1102/2020.(III. 14.) Korm. határozata a koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről döntött. 2020. március 16. napjától az iskolában a nevelés-oktatás tantermen kívül, digitális munkarendben kerül megszervezésre.

Az Önkormányzat - a gyermekek érdekeit, szükségleteit figyelembe véve - az arra jogosultak részére a különleges jogrend időszaka alatt is megszervezi a gyermekétkeztetést

Kedves Gyerekek, Tisztelt Szülők!

Az iskola és a tanuló közötti együttműködés alapja -ahogyan azt már korábban is említettem- a KRÉTA ellenőrző magabiztos használata.

Pedagógusaink a KRÉTA - HÁZI FELADAT moduljában adnak támogatást az otthoni tanuláshoz, illetve az ÜZENETEK funkcióval tudnak csatolmányokat biztosítani. Ezek ismerete elengedhetetlenül szükséges!

Az alábbi videókból választ kapnak arra, hogyan tud egy mobil készüléken több ember is belépni (PROFILOK), vagy hogy hol találhatók a fentebb említett HÁZI FELADATOK, illetve az ÜZENETEK.

Kedves Szülők, Gondviselők!

A tegnapi napon és ma hajnalban az iskola összes diákjának 1-8. évfolyamig elkészítettem az alapértelmezett gondviselői bejelentkezéseit a KRÉTA rendszerbe.

Kedves Szülők!

A tantermen kívüli oktatáshoz az iskolában amúgy is rendszeresített KRÉTA ellenőrzőre van szükség. A belépéshez használják a honlapunk tetején a világoskék gombot, vagy az alábbi linket: https://klik033423003.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login

Tájékoztatom Önöket, hogy az elektronikus ellenőrzőnek két hozzáférési szintje van külön a tanulók, illetve a gondviselők számára. Kérem, legalább a gondviselő, nagyobb gyermekeknél a gyermek is lépjen be!

A tanulók alapértelmezett felhasználó neve a 11 számjegyű oktatási azonosítójuk. Jelszó a gyermek születési ideje kötőjelekkel tagolva (pl.: 2010-09-15)

A gondviselő alapértelmezett felhasználó neve a 11 számjegyű oktatási azonosító, a végén a G01 szöveggel. Ha két gondviselő is meg van adva a KRÉTÁBAN akkor a második a G02 szöveget írja be az oktatási azonosító után. Jelszó a gyermek születési ideje kötőjelekkel tagolva (pl.: 2010-09-15) Mind a felhasználó név, mind a jelszó belépés után lecserélhető.

Aki korábban már belépett, de elfelejtette a jelszavát, az kérjen jelszó visszaállítást az iskola Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címén, vagy az 512-814 telefonszámon.

Hétfőtől új munkarend lép életbe iskolánkban (illetve az ország valamennyi köznevelési intézményében). Alább olvashatják Maruzsa Zoltán államtítkár úr szavait:

"A rendkívüli intézkedések egyike, hogy hétfőtől a diákok nem mehetnek be az iskolába, de ez nem tanítási szünet, a tanítás folytatódik. Új oktatási munkarend lép életbe: tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Ez nem iskolai szünet, tanítani és tanulni kell, és nagyon fontos, hogy a gyerekek ténylegesen otthon maradjanak és tanuljanak - hívta fel a figyelmet Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár."

Később további részleteket is igyekszünk közölni itt az iskola honlapján, melyet kérem látogassanak rendszeresen! A másik információforrás a KRÉTA napló e-ellenőrzője lesz, ezért felhívom figyelmüket az ellenőrző rendszeres megnyitására is.

Ami biztos: holnaptól a gyermekek nem jöhetnek iskolába! Az oktatásukat a rendelkezésünkre álló eszközökkel és ajánlások alapján hamarosan megszervezzük, és megkezdjük! Addig is a hétfői feladat: a hétfői órarend szerinti tantárgyakból az utolsó lecke ismétlése, gyakorló feladatok megoldása, az esetleges kérdések feljegyzése, hogy azok egy későbbi szakaszban feltehetők legyenek a pedagógusok számára.