4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Kedves Szülők!

A 2019/2020-as tanévre 2019. április 11-12-én kell beíratni a leendő elsőosztályos kis nebulókat. Az első napon 8:00-18:00, a második napon 8:00-17:00 óra között várjuk Önöket. Ne feledjék, ettől a tanévtől online is megkezdhető a beiratkozás folyamata. Ehhez a https://eugyintezes.e-kreta.hu oldalt kell használni. Itt regisztráció után elindíthatja a gyermek törvényes képviselője a beiskolázási folyamatot. Ki lehet tölteni a gyermek beiratkozáshoz szükséges adatait a megfelelő űrlapon. A megfelelő nyilatkozatok is letölthetők, melyeket aláírás után mindent visszatölthet a rendszerbe.

Miért jó mindez? Mivel az intézmény is hozzáfér a dokumentumokhoz, adatokhoz, sokkal rövidebb időt vesz igénybe az adminisztráció az iskolában. Ne feledjék, azért a törvényes képviselőknek személyesen is meg kell jelenniük az iskolában beitartkozáskor!

Aki nem ezt az utat választja, azt is készséggel várjuk az iskolában, az első emelet 14. számú tanteremben, ahol segítünk kitölteni a szükséges papírokat, nyilatkozatokat.

Mit hozzon magával?

  • A gyermek nevére kiállított személyi azonosítót igazoló hatósági igazolványt.
  • A gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolványt.
  • Az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolást.

Várjuk Önt, és gyermekét! A tanév eddigi részében 10 beiskolázással kapcsolatos programot, családi- és nyílt napokat, Manó tanodát, sport-, tánc-, idegen nyelvi foglalkozást szerveztünk. Lemaradt? Nézzen körül honlaunkon! Vidám pillanatokat, boldog gyermekeket fog látni! Nekünk ez a filozófiánk! A gyermekkor egyszeri, megismételhetetlen csoda! Legyen minden gyermek számára boldog, élményekkel teli. Még nem győztük meg? Jöjjönn el egy rövid telefonos egyeztetést követően még a beiratkozás előtt hozzánk! Várjuk! Nézzen körül!

1963-óta vagyunk az Érkert iskolája. Feltett szándékunk, hogy pedagógiai munkánk minél szélesebb körű megmutatásával visszacsábítsuk a környezetünkben élő szülőket, s persze elsősorban gyermekeiket iskolánkba.

Kedves Szülők! Mielőtt úgy döntenek, hosszú utazásnak teszik ki nap mint nap kisgyermeküket idézzék fel a saját gyermekkorukat! A közeli iskola sok-sok előnyt tartogat! Csak egy perc az oda-haza út, könnyű a szakkörök, délutáni foglalkozások meglátogatása.

A Vécsey erős a modern pedagógiai eszközök, módszerek használatában. Arányaiban magas a mesterpedagógusok, minősített pedagógus szakemberek száma. Erősek vagyunk informatikai eszközellátottságban, azok használatában. Két informatika termünkön túl tanulói laptopokat, tableteket használunk az oktatásban. Erősek vagyunk sportolási lehetőségekben, két tornateremmel, sportudvarral, kerékpárokkal rendelkezünk, és a nyáron még műfüves focipálya is épül. Empatikusak és toleránsak vagyunk. Nevelni is igyekszünk, nem "csak" tanítani. És igen, egy boldog gyermekkor reményében tesszük mindezt!

Innovatív, a fejődést, változást támogató az iskola vezetése, és pedagógus kara! Sorra nyerjük a pályázatokat, melyek új, és új lehetőségeket adnak a tanulóknak, pedagógusoknak.

A pedagógiai munkát segítő technikai alkalmazottak elkötelezettek. Igyekszünk rendet, tisztaságot, baleseti veszélyforrás mentes környezetet teremteni tanulóink számára!

Legyen az Ön gyermeke is Vécseys! Várjuk a beiratkozáson!