4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

infoblokk kedv final CMYK ESBA small

Kedves Gyerekek, Tisztelt Szülők, Kedves Kollégák!

Amint arról korábban már beszámoltunk a Vécsey Károly Alapítvány "Fő az egészség" című pályázata 20 Millió Ft értékben nyert az EFOP-1.8.5-17 pályázaton. A megvalósítás 2018. február 1-én megkezdődik.

A szülői szervezet február 5-i tájékoztatását követően február 16-án részletesen tájékoztatjuk a gyerekeket és a szülőket is. Elöljáróban azonban álljon itt egy rövid felsorolás arról, milyen tevékenységek valósulnak meg a lebonyolítás egyéves időszaka alatt.

Egy táplálkozási szokásokat felmérő kérdőív kitöltsével indul a program. Erre azért van szükség, hogy kiderüljenek az esetleges problémák, melyeket a beazonosítás után szakemberek segítségével javíthatunk, szűntethetünk meg. A kerdőívet a program végén is ki kell majd tölteni, hogy lássuk az eredményeket.

10 szemléletformáló előadás, iskolai foglalkozás kerül megvalósításra a hozzájuk kapcsolódó kiegészítő és népszerüsítő programok, például ételkóstolók, ékezési tanácsadások, játékok, versenyek mellett.

40 héten át gyümölcskínálót működtetünk, így a tanulók az iskola-alma mellett további friss és finom, vitamindús gyümölcsöket kóstolhatnak, kedvelhetnek meg.