4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Hétfőtől új munkarend lép életbe iskolánkban (illetve az ország valamennyi köznevelési intézményében). Alább olvashatják Maruzsa Zoltán államtítkár úr szavait:

"A rendkívüli intézkedések egyike, hogy hétfőtől a diákok nem mehetnek be az iskolába, de ez nem tanítási szünet, a tanítás folytatódik. Új oktatási munkarend lép életbe: tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Ez nem iskolai szünet, tanítani és tanulni kell, és nagyon fontos, hogy a gyerekek ténylegesen otthon maradjanak és tanuljanak - hívta fel a figyelmet Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár."

Később további részleteket is igyekszünk közölni itt az iskola honlapján, melyet kérem látogassanak rendszeresen! A másik információforrás a KRÉTA napló e-ellenőrzője lesz, ezért felhívom figyelmüket az ellenőrző rendszeres megnyitására is.

Ami biztos: holnaptól a gyermekek nem jöhetnek iskolába! Az oktatásukat a rendelkezésünkre álló eszközökkel és ajánlások alapján hamarosan megszervezzük, és megkezdjük! Addig is a hétfői feladat: a hétfői órarend szerinti tantárgyakból az utolsó lecke ismétlése, gyakorló feladatok megoldása, az esetleges kérdések feljegyzése, hogy azok egy későbbi szakaszban feltehetők legyenek a pedagógusok számára.

Bővebben olvashatnak az új munkarendről a Kormány hivatalos koronavírussal foglalkozó honlapján.

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/emmi-uj-munkarend-koznevelesi-es-szakkepzesi-intezmenyekben