4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Kedves Szülők, Gondviselők!

A tegnapi napon és ma hajnalban az iskola összes diákjának 1-8. évfolyamig elkészítettem az alapértelmezett gondviselői bejelentkezéseit a KRÉTA rendszerbe.

Ebben a cikkben is leírnám a bejelentezés menetét, ahogy azt korábban Tagintézményvezető Úr is rögzitette.

Gondviselői bejelentkezés:

A gondviselő alapértelmezett felhasználó neve a 11 számjegyű oktatási azonosító, a végén a G01 szöveggel. (p.: 73020304056G01) Ha két gondviselő is meg van adva a KRÉTÁBAN, akkor a második a G02 szöveget írja be az oktatási azonosító után. Jelszó a gyermek születési ideje kötőjelekkel tagolva (pl.: 2010-09-15) A jelszó belépés után lecserélhető, de nem ajánlott a későbbi problémák elkerülése végett. (ha valamelyik gondviselő a tegnapi nap folyamán cserélte volna a jelszavát és most esetleg nem tud bejelentkezni, akkor az alapértelmezett jelszóval próbálkozzon újra, hiszen lehet, hogy abban az időpontban történt a bejelentkezése, amikor lecseréltem a jelszavakat. Most minden gondviselőnek az alapértelmezett van beállítva.)

Ha valaki esetleg mégsem tud bejelentkezni, elfelejtette a módosított jelszavát, kérjen jelszó visszaállítást a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

 

Dávida Csaba

rendszergazda