4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

2019. március 1-jén rendezzük meg a XXI. a Vécsey-Vásárhelyi Országos Kamara Néptánc és Népdaléneklési Versenyt. Az addig hátralévő időben a versennyel kapcsolatban minden aktuális információ megtalálható a házigazda Lókötő Táncegyüttes honlapján (www.lokototancegyuttes.hu), a www.vecsey-altisk.sulinet.hu-n, valamint a www.vlami.hu-n.

Várjuk a versenyre az alapfokú művészeti iskolák, középiskolák, táncegyüttesek, énekegyüttesek tagjait! A néptáncversenyen maximum 6 fős csapatok léphetnek színpadra, míg az énekversenyen szóló és csoportos (6 fő) bemutatkozásra is lehetőség van.

Jelentkezési határidő: február 15. péntek!

Letölthető dokumentumok itt!

Ha Ön is szívesen megmérettetné tanítványait egy jól szervezett versenyen, szívesen fogadná neves szakemberekből álló zsűri értékelését, segítségét, küldje el jelentkezési lapját 2019. február 15-ig a következő e-mail címekre:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Találkozzunk március 1-jén Nyíregyházán, a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola Vécsey Károly Tagintézményében!

A szervező intézmények nevében

Ugyan Attila
versenyszervező
06 30 4057081
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.