4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola VÉCSEY KÁROLY TAGINTÉZMÉNYE

Kattintson ide, ha be szeretne lépni az e-ellenőrzőbe!

Kattintson ide, ha a beiskolázási programjainkra, tudnivalókra kíváncsi!

Támogassa alapítványunkat! Vécsey Károly Alapítvány: 11744003-20130082-00000000

Nyilatkozzon az adó 1%-áról!

Kedvezményezett neve: Vécsey Károly Alapítvány. Adószám: 18797703-1-15.

 

beiratkozas 4

Kedves Szülők!

Szombattól online már be lehet iratkozni a Vécseybe! Kérem, fontolják meg, és próbálják ki ezt a biztonságos, a személyes megjelenést nélkülöző beiratkozási formát!

Ha szükséges kérjenek segítséget az iskolától!

https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap

beiratkozas 3

Hogyan tudom beíratni a gyermekemet 2021/2022. tanévre a Vécsey Károly Tagintézménybe?

Segítünk!

Beiratkozni online és személyesen is lehet.

Akár az online, akár a személyes formát választja, nyugodt lehet, mert mi végig segítjük a beiratkozás folyamatában!


1. lépés: Ellenőrizze a körzetet:  https://kir.hu/korzet

2. lépés: Április 7-től 9-ig előzetes telefonos jelzés!

Telefonáljon az iskolának: 06-30-176-63-14!

Az előzetes jelzés nem kötelező. Miért érdemes mégis előre felvenni a kapcsolatot az iskolával? Válaszolunk a kérdéseikre, segítjük az online beiratkozásban ha elakad, illetve ütemezzük az időpontokat, ha személyesen szeretne beiratkozni.

TISZTELT SZÜLŐ/ TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ!

Tájékoztatom, hogy a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a 2021/2022. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás során nemcsak személyes, hanem online úton is lehetőség van beíratni a tanköteles korba lépő gyermekét. Az általános iskola első évfolyamára történő jelentkezésének elektronikus, online formájára 2021. április 10-től nyílik meg az informatikai lehetőség az Ön részére a KRÉTA rendszer felületén keresztül: https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap. Az e-Ügyintézés „Beiratkozás Általános Iskolába (BÁI)” felület 2021. április 16-án éjfélig van nyitva. Tekintettel a veszélyhelyzetre, javasoljuk, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel, amely nemcsak biztonságos, hanem kényelmesebb is az Ön számára.

Kedves Szülő!

Megosztjuk önnel a Nyíregyházi Tankerületi Központ beiratkozással kapcsolatos tájékoztatóját.

Kedves Szülők! Kedves Ovisok!

Cikkünkben iskolánk felszereltségét és az egésznapos iskola előnyeit mutatjuk be.

Kedves Szülők! Kedves Ovisok!

Bemutatkoznak a leendő tanító nénik is!

Két első osztály indítására készülünk.

Az 1.a osztály osztályfőnöke Lakatosné Zajácz Ágnes lesz. Mellé Tarcsáné Babály Orsolya tanító nénit tervezzük párként.

Az 1.b osztály osztályfőnöke várhatóan Dalanics Katalin lehet. Hozzá a nyáron új tanító párt veszünk fel, ha szükséges.

Kedves Érdeklődő Szülő!

Veres László tagintézmény vezető vagyok. Nagy szeretettel köszöntöm a Vécsey Iskola első beiskolázást segítő hírlevelének megjelenése apropóján! Köszönöm, hogy bizalmával megtisztelt minket, és nyitottan fordul intézményünk felé!

 A Vécsey Tagintézmény kitűnő kapcsolatot ápol a Vásárhelyi László Alapfokú Művészeti Iskolával, mely barátság régmúlt időkre tekint vissza. A két intézmény mindeddig 22 alkalommal rendezte meg közösen a Vécseyben a A XX. Vécsey-Vásárhelyi Országos Kamara Néptánc és Népdaléneklési Versenyt, melyen rendre szép VLAMI-s/Vécseys sikerek születnek. A verseny a vírushelyzet miatt az idén elmarad, így 22 év után ez lesz az első tavasz, amikor nem lesz két napig népzenétől és népdaltol hangos a tornatermünk. Természetesen jövőre készülünk a 23. versenyre!

A VLAMI igen magasan jegyzett művészetoktatási intézmény, hiszen Minősített Referenciaintézmény és Kiváló Tehetségpont is egyben. A néptánc, mint zászlóshajó mellett a népzene, népdal és dráma tanszakok is jelen vannak a tagintézményben.

A Vásárhelyi László Alapfokú Művészeti Iskola honlapja: https://www.vlami.hu/

A Lókötő Táncegyüttes honlapja: https://www.nyirsegtanc.hu/utanpotlas/lokoto-tancegyuttes/

A Lókötő Táncegyüttes facebook csatornája: https://www.youtube.com/channel/UCV0x3UeOLLQC1Sdswnz-MsQ

Keressék fel a tájékozódáshoz ezeket is!

És végül tekintsék meg rövid néptánc oktatásunkat bemutató videónkat!

Kedves Szülők!

A járványügyi helyzet, a sorozatos szigorítások miatt iskolánk, a Vécsey Tagintézmény bemutatkozási lehetőségei korlátozottak. Beiskolázási programjaink egy része elmaradhat.

Kedves Szülők!

A mai napon megkezdődött az első osztályos gyermekek beiratkozása a Vécsey Iskolába. Mint tudják, az idén a járványhelyzet miatt a rendhagyó módon két szakaszban iskolázzuk be a leendő első osztályosokat.

Ebben a második szakaszban 2020. április 28. és május 15. között lehet beiratkozni hozzánk, a Vécsey Suliba!

Mit kell tennie ha ide szeretné iratni a gyermekét?

A legegyszerűbb, ha hívja a 06-42-512-814-es telefonszámot, és egyeztetünk a teendőkről.

Tisztelt Szülők!

Az országos egészségügyi veszélyhelyzet miatt az oktatás a tantermen kívül, digitális munkarendben zajlik, de természetesen eközben már a jövőt tervezzük. Az első osztályosok beiratása és felvétele az általános iskolába idén nem a megszokott rendben, hanem az emberi erőforrások miniszterének 7/2020. (III.25) EMMI határozata alapján történik.

A beiratkozás iskolánkba két szakaszban zajlik:

I. szakasz: 2020. április 6 - április 24.

Aki a Vécseybe szeretné beiratni a gyermekét, annak a számára ez az adategyeztetés, informálódás, nem hivatalos előjelentkezés szakasza. Keressenek minket telefonon a 06-42-512-814-es számon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen!

II. szakasz: 2020. április 28 - május 15.

A Vécseybe április 28-án automatikusan felvételre kerül az a gyermek, akinek lakóhelye szerint mi vagyunk a körzetes iskolája. Kivétel, ha valaki az első szakaszban más, nem körzetes iskolába jelentkezett és felvételt nyert.

Ezután ebben a szakaszban  szükséges megerősíteni azon gyermekek jelentkezését, akiket a szülők/törvényes képviselők a lakóhely szerinti körzetes általános iskolába szeretnének beíratni.

Felhívjuk a figyelmet, hogy iskolánk esetében ebben a második szakaszban van lehetőség a beiratkozás folyamatának ügyintézésére!!!

Az iskolaválasztási kampány időszak lassan a hajrába érkezik. Egyre-másra érik egymást az iskolák bemutatkozó foglalkozásai. Persze a Vécsey is igyekszik, hogy azoknak az ovisoknak, és kedves szüleiknek, akik érdeklődnek az intézmény iránt, de még nem jártak nálunk, lehetőséget kínáljunk a körültekintésre.

Ismerkedjenek velünk, tanítóinkkal a helyszínen, a beiskolázási programok során!

Plakátjainkat eljuttattuk az óvodákba, láthatták a facebookon is, de nem árt, ha itt, hivatalos oldalunkon is elolvashatják!

Aki nem volt elég szemfüles, január 29-i SPORTKÓSTOLÓ programunkról már le is maradt!

De semmi baj, mert február 11-én 16:30-kor FARSANGI TÁNCHÁZ keretében folytathatják az ismerkedést. A Vásárhelyi László Alapfokú Művészeti Iskolával hosszú időre visszatekintő jó kapcsolatot ápolunk. Most a néptánc tanszak mutatkozik be. Grekszáné Nagy Enikő és Ugyan Attila csoportjaiban már első osztálytól táncolhatnak a nebulók, és rendszeres fellépési lehetőséghez is jutnak az iskola, és a város rendezvényein. A néptáncon kívűl hangszeres népzene, népdal, kézműves, színjáték tanszakok is működnek az iskolánkban.

Március 18-án rendezzük a környékbeli óvodák számára meghívásos TÖRPERŐS versenyünket! Ha szívesen vesz részt ezen a rendezvényen, egyeztessen az óvónénivel! Abban az esetben, ha csak nézőként szeretne részt venni, várjuk szeretettel!

Remélem, a sok színes program közül mindenki megtalálta a megfelelőt! Amennyiben mégsem, egyeztetett időpontban lehetősége van egyénileg is ellátogatni az iskolába.

Várjuk Önöket, és az óvodás gyemekeket!

 

Kedves Szülők!

Beiskolázási programsotozatunk keretében minden hónapban kínálunk lehetőséget arra, hogy gyermekével ellátogasson iskolánkba, ahol igyekszünk több oldalról is bemutatni magunkat.

A számítógépes foglalkozást és a Nyílt napot követően most az adventi programok következnek. 2019. november 27-én 16:30 órától Adventi kézműves foglalkozást tartunk, melyre szeretettel vájuk gyermekével. Ezt követően 2019. december 11-én 16:30-tól játékos angol foglalkozásra kerül sor. Kérjük, ide is közösen érkezzenek a gyermekkel. 2019. december 19-én délelőtt 10 órától rendezzük a karácsonyi ünnepségünket. Ide az óvodákból várunk 1-1 csoportot. Ha azonban Ön szívesen megtekintené a műsort óvodás gyermekével, akkor a szervezett csoportokon kívül egyénileg is várjuk az ünnepségre.

Kedves Szülők!

Beiskolázási programunk az idén is sok-sok elemből áll. Egyik fontos eleméhez érünk el 2019. október 15-én kedden, amikor is a leendő elsős tanító nénik bemutató foglalkozásokat szerveznek negyedikes osztályaikban.

Iskolánk alsós diákjai is átvehették a nyíregyházi önkormányzat által adományozott tanszercsomagot.

Kedves Szülők!

A 2019/2020-as tanévre 2019. április 11-12-én kell beíratni a leendő elsőosztályos kis nebulókat. Az első napon 8:00-18:00, a második napon 8:00-17:00 óra között várjuk Önöket. Ne feledjék, ettől a tanévtől online is megkezdhető a beiratkozás folyamata. Ehhez a https://eugyintezes.e-kreta.hu oldalt kell használni. Itt regisztráció után elindíthatja a gyermek törvényes képviselője a beiskolázási folyamatot. Ki lehet tölteni a gyermek beiratkozáshoz szükséges adatait a megfelelő űrlapon. A megfelelő nyilatkozatok is letölthetők, melyeket aláírás után mindent visszatölthet a rendszerbe.

Miért jó mindez? Mivel az intézmény is hozzáfér a dokumentumokhoz, adatokhoz, sokkal rövidebb időt vesz igénybe az adminisztráció az iskolában. Ne feledjék, azért a törvényes képviselőknek személyesen is meg kell jelenniük az iskolában beitartkozáskor!

Aki nem ezt az utat választja, azt is készséggel várjuk az iskolában, az első emelet 14. számú tanteremben, ahol segítünk kitölteni a szükséges papírokat, nyilatkozatokat.

Mit hozzon magával?

 • A gyermek nevére kiállított személyi azonosítót igazoló hatósági igazolványt.
 • A gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolványt.
 • Az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolást.

Várjuk Önt, és gyermekét! A tanév eddigi részében 10 beiskolázással kapcsolatos programot, családi- és nyílt napokat, Manó tanodát, sport-, tánc-, idegen nyelvi foglalkozást szerveztünk. Lemaradt? Nézzen körül honlaunkon! Vidám pillanatokat, boldog gyermekeket fog látni! Nekünk ez a filozófiánk! A gyermekkor egyszeri, megismételhetetlen csoda! Legyen minden gyermek számára boldog, élményekkel teli. Még nem győztük meg? Jöjjönn el egy rövid telefonos egyeztetést követően még a beiratkozás előtt hozzánk! Várjuk! Nézzen körül!

1963-óta vagyunk az Érkert iskolája. Feltett szándékunk, hogy pedagógiai munkánk minél szélesebb körű megmutatásával visszacsábítsuk a környezetünkben élő szülőket, s persze elsősorban gyermekeiket iskolánkba.

Kedves Szülők! Mielőtt úgy döntenek, hosszú utazásnak teszik ki nap mint nap kisgyermeküket idézzék fel a saját gyermekkorukat! A közeli iskola sok-sok előnyt tartogat! Csak egy perc az oda-haza út, könnyű a szakkörök, délutáni foglalkozások meglátogatása.

A Vécsey erős a modern pedagógiai eszközök, módszerek használatában. Arányaiban magas a mesterpedagógusok, minősített pedagógus szakemberek száma. Erősek vagyunk informatikai eszközellátottságban, azok használatában. Két informatika termünkön túl tanulói laptopokat, tableteket használunk az oktatásban. Erősek vagyunk sportolási lehetőségekben, két tornateremmel, sportudvarral, kerékpárokkal rendelkezünk, és a nyáron még műfüves focipálya is épül. Empatikusak és toleránsak vagyunk. Nevelni is igyekszünk, nem "csak" tanítani. És igen, egy boldog gyermekkor reményében tesszük mindezt!

Innovatív, a fejődést, változást támogató az iskola vezetése, és pedagógus kara! Sorra nyerjük a pályázatokat, melyek új, és új lehetőségeket adnak a tanulóknak, pedagógusoknak.

A pedagógiai munkát segítő technikai alkalmazottak elkötelezettek. Igyekszünk rendet, tisztaságot, baleseti veszélyforrás mentes környezetet teremteni tanulóink számára!

Legyen az Ön gyermeke is Vécseys! Várjuk a beiratkozáson!

Kedves Szülők!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatala a 2019/2020. tanévre történő általános iskolai beiratkozás időpontját az alábbiak szerint határozza meg:

2019. április 11-én (csütörtök) 8.00 - 18.00 óra és 2019. április 12-én (péntek) 8.00 - 17.00 óra között.

Várjuk leendő elsőseinket!

hirdetmeny

Február 27-én szerdán 15:30 perctől szeretettel hívunk, várunk minden nagycsoportos óvodást a Vécseybe egy vidám sportkóstolóra, ahol belekóstolhatnak az iskolánk nyújtotta sportolási lehetőségekbe.

Tisztelt Szülő!

A Vécsey Tagintézmény ebben az évben is iskolaelőkészítő foglalkozásokat szervez Manó Tanoda címmel, hogy megkönnyítse a szülők és a gyermekek számára az iskolaválasztást, segítse az óvoda és az iskola közötti átmenetet.

A következő foglalkozásokra várjuk a leendő elsősöket.

November 28. 15:30 Kézműves foglalkozás, Mikulás-kirakó

December 12. 15:30 „Mondókázz velem angolul!” Játékos angol nyelvi foglalkozás

December 20. 10:00 „Angyalok szózata minket is hív…” Karácsonyi ünnepség

(A gyerekek az óvónők kíséretével érkeznek, de szeretettel várjuk a szülőket is.)

Január 30. 15:30 Sportkóstoló

Február 12. 15:30 „Itt a farsang, áll a bál…” Farsangi táncház

Március 20. 13:00 Törperős vetélkedő (A gyerekek óvónők kíséretével érkeznek.)

Kedves Szülők!

Beiskolázási programunk az idén is sok-sok elemből áll. Egyik fontos eleméhez érünk el 2018. október 17-én szerdán, amikor is a leendő elsős tanító nénik bemutató foglalkozásokat szerveznek negyedikes osztályaikban.

A 8 órától kezdődő Nyílt nap a "Kisépületben" lesz. Ez az épületünk a Deák Ferenc utcai főbejáraton át közelíthető meg.

8:00 órától Szakács Jenőné Katika néni tanít matematikát.

8:20-kor Tóth Anett tanító néni folytatja az órát a 4.b -seknél, de már egy magyar óra részletet láthatnak az érdeklődők.

9:00 órakor a 4.a osztályban Barna Júlia tanít magyart, majd 9:20-kor Éliás Szabolcsné matematikát.

Kedves szülők!

Kérem gyermekük beíratásához az alábbi dokumentumokat hozzák magukkal:


- A gyermek nevére kiállított személyi azonosító
- A gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolvány
- Az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolás (óvodai szakvélemény, vagy a járási szakértői bizottság szakértői véleménye, vagy a sajátos nevelési igényű gyermekek esetében a Szakértői Bizottság szakértői véleménye)

Továbbá nyilatkozatra van szükség
- az életvitelszerű lakcímről,
- a közös szülői felügyeleti jog gyakorlására vonatkozóan.

Ez utóbbiakat itt az iskolában is kitölthetik.

Várjuk Önöket a beiratkozás napján az iskolában!

Beiratkozás: 2018. április 12-13.

Kedves Szülők!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatala a 2018/2019. tanévre történő általános iskolai beiratkozás időpontját az alábbiak szerint határozza meg:

2018. április 12-én (csütörtök) 8.00 - 18.00 óra és 2018. április 13-án (péntek) 8.00 - 17.00 óra között.

Várjuk leendő elsőseinket! További információk 2018. április 6-án!

Az EFOP-1.8.5-17-2017-00327 "Fő az egészség!" pályázat a Vécsey Károly Alapítvány szervezésében 2018. február 1. és 2019. január 31. között kerül megvalósításra iskolánkban. Ennek keretében 40 alkaolommal 150 adag gyümölcsöt kapnak tanulóink az iskolában. Most, a téli időszakban elsősorban déli gyümölcsöket, banánt, narancsot, mandarint kapnak a gyerekek.

Fő célunk, hogy az egészséges gyümölcsök fogyasztását ösztönözzük tanulóinkban. Reméljük, ezzel is hozzájárulunk vitalitásukhoz, iskolai eredményeik javulásához, gyermekkoruk boldogságához!

Március 20-án beiskolázási programunk ezévi utolsó állomásaként sportversenyt rendeztünk a környékbeli óvodásoknak. A jó hangulatú délután bemelegítéssel kezdődött, majd jónéhány változatos versenyszámban mérték össze tudásukat a jelenlévők. Az egészséges műzliszeletek és gyümölcsök gondoskodtak az elvesztett energiák pótlásáról! :-)

A szülők részéről hosszú idő óta elvárás az iskola felé, hogy gyermekük használható nyelvtudást szerezzen tanulmányai alatt. Már egészen kiskorban, akár első osztálytól tanulhatnak angol nyelvet iskolánkban a nebulók. Orosz Józsefné Adrienne néni egy játékos nyelvi foglalkozás keretében mutatta be leendő tanulóinknak, hogy a Vécseyben énekelve, mondókázva, de már a legkisebbeknél is a digitális oktatástechnológia bevonásával oktatjuk az idegen nyelvet.

A foglalkozás nagyon jó hangulatban zajlott. Sokat nevettek, játszva tanultak az óvidások!

 Az idén nagyon korán kezdtük beiskolázási programunkat, hogy mind az óvodásoknak, mind a kedves szülőknek legyen ideje megismerkedni iskolánkkal, sajátosságainkkal, és a leendő tanító nénikkel. Szeptemberben játékos informatika foglalkozásokon láttuk vendégül a környező óvodákat, illetve Érkerti Családi- és Pályaorientációs napot rendeztünk - nagy sikerrel! Októberben nyílt tanítási napon fogadtuk az érdeklődő ovisokat és szüleiket, és most, november 8-án (szerdán) "Manó tanoda" fantázianevű programunkra várunk minden érdeklődőt szeretettel!

16:15-kor kezdünk, hogy a szülők akár az oviból hazafelé tartva is beugorhassanak az iskolába egy könnyed játékra, nevetésre. Négyféle aktivitást kínálunk egyszerre:

A Manó kuckóban kézműveskedni, a Manó próba helyszínén játékosan sportolni, a Manó puzzlenál laptopokon kirakózni, a Manó tánc helyén pedig néptáncolni, dalolni, körjátékozni lehet!

Ugye mennyi nagyszerű prgram! Nézzenek be hozzánk nagycsoportos gyermekükkel, ismerkedjenek iskolánkkal, tanítóinkkal, a néptáncot tanító pedagógusokkal! Várjuk az érdeklődőket!

Természetesen beiskolázási programjaink sora ezzel messze nem ér még véget! További programokkal és meglepetésekkel várjuk Önöket, ezért folyamatosan kísérjék figyelemmel weboldalunkat, facebook oldalunkat!

Kedves Látogatók!

Sikerült elhárítani a műszaki problémát a képek feltöltése elől, így a Galériában már látható a tanév során készített valamennyi fotó különböző rendezvényeinkről. Köszönet a képekért Csajági Éva néninek!

Kedves Szülők!

Iskolánk az idén igen korán megkezdte a beiskolázási programjait, hogy minél hamarabb, minél szélesebb körben ismertethessük meg magunkat, és kínálatunkat. Szeptemberben vendégül láttuk a környező ovik nebulóit egy játékos informaka foglalkozáson kiválóan felszerelt informatika tantermünkben.

Ezt követően szeptember végén igen nagysikerű családi napot szerveztünk, sok-sok érdekes programmal, ahol bemutatkoztak a két leendő első osztályunk tanító nénii.

Most pedig 2017. október 18-án szerdán Nyílt napra hívjuk Önöket és Óvodás gyermekeiket!

Kérem tekintsék meg alábbi felhívásunkat, és éljenek a lehetőséggel! Mi várjuk, és szívesen fogadjuk Önöket!

nyilt nap

Kedves Szülők!

Böngésszenek iskolánk honlapján, facebook oldalán, és meglátják, nagy szeretettel, színes programokkal, komoly szakmai munkával neveljük a ránk bízott tanulókat!

A beiskolázás előkészítésére további programokat kinálunk, melyekről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket!

A leendő első osztályos tanulók általános iskolai beíratásának időpontja:

2017. április 20. és 21. 8-19 óráig.

A beiratkozás helyszíne: Vécsey Károly Tagintézmény 1. emeleti Tagintézményvezetői iroda.

A beiratkozáshoz a szülő az alábbi dokumentumokat hozza magával:

 • A gyermek nevére kiállított személyi azonosító.
 • A gyermek nevére kiállított lakcímet igazoló hatósági igazolvány.
 • Az iskolába lépéshez szükséges fejlettség elérését tanúsító igazolás:
  • óvodai szakvélemény,
  • járási szakértői bizottság szakértői véleménye (ha szükséges),
  • sajátos nevelési igényű gyermekek esetében a Szakértői Bizottság szakértői véleménye.
 • TAJ kártya.

Az etika vagy a hit- és erkölcstan tantárgyak választásáról beiratkozáskor írásban kell nyilatkozni.

Kedves Szülők! Az alábbiakban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatala HIRDETMÉNYÉT tekinthetik meg,  az általános iskola első évfolyamára történő beirítkozásról. Kérjük önöket, olvassák el figyelmesen, és amennyiben kérdésük van a beiratkozást illetően, forduljanak hozzánk bizalommal!

A 2017/2018. tanévre történő általános iskola beiratkozás időpontja 2017. április 20. (csütörtök) 8:00 - 19:00 és 2017. április 21. (péntek) 8:00 - 19:00 óra között.

A 2017. évben tankötelessé vált - 2011. augusztus 31-ig született - gyermekét a szülő köteles a lakóhelye, ennek hiányában a tartózkodási helye szerinti illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára beíratni.

További információkat olvashatnak a HIRDETMÉNY-ben, melyet az iskola ajtajaira, illetve faliújságjaira is kifüggesztettünk.

itt a farsang

ovis plakat

Gyermeke nagycsoportos óvodás? Segítünk az iskolaválasztásban! Jöjjenek el beiskolázási programjainkra, hogy megismerkedhessenek az iskolánkban folyó nevelő-oktató munkával, a környezettel, az első osztályos tanító nénikkel!

ovis plakat2