4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Az iskolaválasztási kampány időszak lassan a hajrába érkezik. Egyre-másra érik egymást az iskolák bemutatkozó foglalkozásai. Persze a Vécsey is igyekszik, hogy azoknak az ovisoknak, és kedves szüleiknek, akik érdeklődnek az intézmény iránt, de még nem jártak nálunk, lehetőséget kínáljunk a körültekintésre.

Ismerkedjenek velünk, tanítóinkkal a helyszínen, a beiskolázási programok során!

Plakátjainkat eljuttattuk az óvodákba, láthatták a facebookon is, de nem árt, ha itt, hivatalos oldalunkon is elolvashatják!

Aki nem volt elég szemfüles, január 29-i SPORTKÓSTOLÓ programunkról már le is maradt!

De semmi baj, mert február 11-én 16:30-kor FARSANGI TÁNCHÁZ keretében folytathatják az ismerkedést. A Vásárhelyi László Alapfokú Művészeti Iskolával hosszú időre visszatekintő jó kapcsolatot ápolunk. Most a néptánc tanszak mutatkozik be. Grekszáné Nagy Enikő és Ugyan Attila csoportjaiban már első osztálytól táncolhatnak a nebulók, és rendszeres fellépési lehetőséghez is jutnak az iskola, és a város rendezvényein. A néptáncon kívűl hangszeres népzene, népdal, kézműves, színjáték tanszakok is működnek az iskolánkban.

Március 18-án rendezzük a környékbeli óvodák számára meghívásos TÖRPERŐS versenyünket! Ha szívesen vesz részt ezen a rendezvényen, egyeztessen az óvónénivel! Abban az esetben, ha csak nézőként szeretne részt venni, várjuk szeretettel!

Remélem, a sok színes program közül mindenki megtalálta a megfelelőt! Amennyiben mégsem, egyeztetett időpontban lehetősége van egyénileg is ellátogatni az iskolába.

Várjuk Önöket, és az óvodás gyemekeket!