4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

A Nyíregyházi Tankerületi Központ ünnepi értekezletet szervezett a közelgő Pedagógus nap alkalmából. A Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskola disztermében rendezett ünnepségen nagy megtisztelés érte a Vécsey Károly Tagintézményt, hiszen két tanárnő, s rajtuk keresztül valamennyi Vécseys pedagógus egész éves teljesítményét is emléklappal ismerte el a fenntartó. Gaszperné Román Margit tankerületi igazgató Pataki Krisztinának és Sesztákné Rácz Évának nyújtotta át az ünnepélyes iratot és a köszönet virágait.

Köszönjük igazgató asszonynak az elismerést, és köszönjök a két kolléga áldozatos, hosszú ideje minőségi munkáját, a felzárkóztatás és a tehetséggondozás terén kifejtett példamutató tevékenységüket! Gratulálunk mindkettejüknek!

Külön érdekesség, hogy az ünnepségen Varga Zsófia és Hürkecz Attila néptáncprodukcióval szórakoztatta a Tankerületi Központ valamennyi intézményéből megjelent pedagógusokat, vezetőket, és a központ munkatársait. Produkciójukkal nagy-nagy sikert arattak! Köszönjük nekik, és felkészítőiknek, Grexáné Nagy Enikőnek és Ugyan Attilának!

tancosok