4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola VÉCSEY KÁROLY TAGINTÉZMÉNYE

Kattintson ide, ha be szeretne lépni az e-ellenőrzőbe!

Kattintson ide, ha a beiskolázási programjainkra, tudnivalókra kíváncsi!

Támogassa alapítványunkat! Vécsey Károly Alapítvány: 11744003-20130082-00000000

Nyilatkozzon az adó 1%-áról!

Kedvezményezett neve: Vécsey Károly Alapítvány. Adószám: 18797703-1-15.

 

2016. szeptember 16-án a 2.b osztály fantasztikus élménynapon vett rész. Erről számol be Pázmány Viktória szülő, és a magukért beszélő fényképek!

 "A 2.b osztály a tanítónők vezetésével a Down Egyesület kedvezményezettjeként vehetett részt egy nemzetközi projekt inklúzív nevelést célzó programján. A kiválasztásban sokat jelentett, hogy a kiemelt osztály inklúzív elveket vall, és magas színvonalon valósítja meg az együttnevelést, köszönhetően a szakmailag magasan képzett és mély emberi értékekkel bíró pedagógusoknak.

A nap folyamán a gyerekek az ungvári Élet Útja Egyesület delegált családjaival közösen a Csodavár játszóházban próbálhatták ki a Csodakert különleges játékait, eszközeit. Ezt követően városnézésre indultak a Csihuhu vonattal, majd Sóstón az Állatparkban ebédeltek és bebarangolták az állatparkot. A nap végén ismét Csihuhu vitte őket az iskolába vissza.

Remélem a jövőben sok közös projekt megvalósíttására elsz lehetősége a két szervezetnek és ezek minden résztvevő számára hasznosnak bizonyulnak."-Pázmány Viktória (szülő, Csodavár Korai Fejlesztő Centrum intézményvezető)

Szerencsére ezen a fantasztikus napon fényképek is készültek, melyek hűen adják vissza a megélt élményeket, a jókedvet és örömöt, amelyet a részvevő szülők és pedagógusok a helyszínen láttak a gyermemek arcán! Köszönet a Csodavárnak, és természetesen a jövőben is szívesen veszünk részt közös programokon!

20160916 142603

 

További képek az élménynapról itt!

Videók is készültek. Keressék fel videógyűjteményünket!